Top Twenty Commentators irrayyan.com

Top Twenty Commentators irrayyan.com sehingga jam 0700 pagi 22/07/2014






Apa yang buat mommy Irra ingat tentang mereka yang berada di top 20 ni :

01. Arz my Sifoo, suka check alexa irrayyan.com. Hahaha
02. Akak JM suka travel. tak sempat bw habis lagi blog akak
03. Khir Khalid surname sama
04. Karya Mahirah sempoi. Wei aku suka g kaco blog KM
05. Kak lya komen sedebak sekali. Hihi 
06. Aniss sorry pasal address tu
07. Mimi coratcoretpinkummi
08. Amy tinggal shah alam jugak
09. Dr shikin seorang doktor
10. YS silap tegur YS bw botol air bulan puasa. Malu mommy!!
11. Scha Nazri tengah buat semperit hehe
12. Syu suka join segmen
13. Krungkrung peminat adam rayyan
14. Husna zahidi suka share resepi
15. PCL suka selfie
16. Sha kata mommy Irra cantik. Hehe ni yg suka ni :p


Ada yang double name. Jadi dari 20 orang menjadi 16 orang sahaja. Mommy Irra harap kita kenal lebih rapat. Saling memberi manfaat. Salam ukhuwah ^_^



17 comments:

  1. heheh saya mmg peminat adam rayyan ^^

    ReplyDelete
  2. akhirnyee anis ade dalam list..bawah kak lya a.k.a akif imtiyaz..hihihi... alaa.. xpela pasal address tu.. dh lupe dh..heheheh... kosong kosong.. :)

    ReplyDelete
  3. Yang last sekali tu macam tak betul ja. Yaka Tunsha hahahaha
    Cepat betul JM nak kejar.

    ReplyDelete
  4. haha.. sy pun suka kaco blog irrayan hahaha... :d

    ReplyDelete
  5. tahniah semua. hehe. bila la nak berada dlm list jugak ni.

    ReplyDelete
  6. wah, semua pengomen terhebat ni :)

    ReplyDelete
  7. wah... bro arz moha paling top. ni yang nak kena kejar laju-laju ni. hahahaha. ^^,

    ReplyDelete
  8. Klau ada masa mesti akan BW :-)

    ReplyDelete
  9. Alahai TERSELIT jugak kat sini ..hehehhe Tahniah semua ..Tq Mommy Irra ..Salam Ukhuwah Fillah

    ReplyDelete
  10. Alor x de nma dalam senarai. Tu la x rajin komen. Hu hu hu. Tahniah kpd semua.

    Irra nanti add akk kat fb. Puan cik ana

    ReplyDelete
  11. uit ade nama kite jugak..heheee

    ReplyDelete