Oreotransformers4 Game


Hari tu mommy Irra, daddyG, Adam Rayyan dan Anis Insyirah g tengok Transformers4. Haa rupanya oreo ada buat contest transformer. Dan hadiahnya sangat-sangat best. Hadiah Utama ialah percutian ke Universal Studio, Hollywood. Hadiah-hadiah lain seperti Ipad Mini, Transformers Merchandise seperti backpack, travel luggage, tumblers, t-shirts dan movie tickets.  Hadiah terhad kepada 10 orang pemenang sehari.

Tengok senarai hadiah-hadiah ni terus daddyG pergi beli Oreo. Beli yang mcm pack di bawah ni ya


Nak ambil gambar Oreo, si kecik ni pulak nak jadi model. Okey layan gambar Anis Insyirah dulu. 


Macam la dia boleh makan oreo cookies nie. Seronok nyerr.. Okey, dalam packaging oreo ni ada Free sticker dan Unique Code.. Unique Code ni diperlukan untuk memulakan games Oreo Transformers nie. Game nye adalah mengumpul Oreo Cookies. Kacang jer.. Nak tau kacang tak kacang kena la beli Oreo dan main game. Mana tau ada rezeki boleh pergi Universal Studio, Hollywood secara percuma. Contest Oreo Transformers berlangsung dari 1 Jun - 20 Ogos 2014.  Ada masa lagi boleh join!

17 comments:

  1. salam kenal sis..dah follow sini ke 170.. :)


    coretanhatikathy.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. hehe...kena main n makan oreo banyak2 sampai menang..hehe

      Delete
  3. wah. tak tahu pula ada oreo transformer. hehehe.

    comel je Anis Insyirah bila senyum. ^^,

    ReplyDelete
    Replies
    1. kite pon baru tau...dah lama rupanya game ni..tapi sempat lagi :p

      Delete
  4. Wahh jadi model eh.. best oreo tu.. saya pun suka.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. benda manis2 ni mmg sedap kan...pastu kne minum byk air masak...mkn gula berlebihan bahaya

      Delete
  5. Semoga berjaya...ermmm ada oreo lebih tak?

    ReplyDelete
  6. eh eh dik Anis Insyirah..buat uncle geram plak tengok ...macam kak hanis kecik2 dulu jer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mommy dia pon geram..dah pandai dah senyum depan kamera..hihi

      Delete
  7. "oyeo ni saye punye..mommy x boleh", kata budak comel.

    ReplyDelete
  8. OREO ..anak2 akak pon suka jugak ..

    ReplyDelete