Nuffnang | First CPUV



ALHAMDULILLAH.
Berhabisan mommy mengorat nuffnang ni. Akhirnya, pada hari ini Mommy dapat CPUV Pertama  | S&P Food Coconut Milk Powder. Terus senyum sampai telinga.

Mommy start berblogging pada 8 Mei 2014. Memang pulun habis-habisan. Dengan bantuan sifoo aRzMoha yang merupakan kawan daddyG. Berkat kerajinan mommy berblogwalking. Juga berkat rakan-rakan blogger tanpa jemu menjengah ke blog irrayyan.com. Terima kasih semua. Semoga memberi manfaat buat rakan-rakan blogger dan reader.

Terima kasih kepada Nuffnang dan S&P Food cocunut milk powder.



Bebalik kepada S&P Food Coconut Milk Powder atau santan kelapa boleh digunakan dalam masakan seperti gulai/kari, masak lemak, kuih muih.

Salah sama sekali jika anda mengatakan santan berlemak, menggemukkan dan tidak baik untuk kesihatan. Santan Kelapa sangat bermanfaat untuk kesihatan. Antaranya:
1. Mencegah penuaan 
2. Kaya dengan zat besi 
3. Menguatkan tulang
4. Memperkuat imunisasi tubuh
5. Kaya antioksidan 
6. Penyubur rambut
7. Menegangkan Kulit

Semasa ekzema Anis Insyirah tengah meradang, mommy bagi Anis Insyirah minum santan 1sudu kecil 3x sehari untuk up immune system.

Jom amalkan gaya pemakanan yang sihat!


-Mommy Irra-







20 comments:

  1. Alhamdulillah tahniah mommy kepada Adam Rayyan yang comel =)
    krungkrung pon tgh tunggu bile lah nak dpata cpuv yg pertama nie hmmm:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih...krungkrung teruskan usaha! Caiyok caiyok!!

      Delete
  2. Alhamdulillah bukan senang nk dpt cpuv dari nuffnang terutama bg new blogger kiranya irra mmg bertuah maybe sbb rajin BW dan update entrk kot. Satu hari je boleh up byk entri best aaaa :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...hehe dulu awal2 sehari 1 entry ja..tapi rasa mcm banyak yg nak dikongsikan bersama...tu yg terlebih sudaa.. :D

      Delete
  3. Replies
    1. Waalaikumussalam...terima kasih ummi iman

      Delete
  4. berkat usaha kerajinan memang ada hasilnya..tggu saja yg berikutnya menjelma lagi..CPUV. Tahniah

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. alhamdulillah terima kasih Akif Imtiyaz

      Delete
  6. Replies
    1. alhamdulillah..terima kasih ika zulkefli

      Delete
  7. yeay ..pandai ngorat erk. hihi
    tahniah.teruskan menulis :f

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehee...bukan senang nak ngorat...tdo pon xlena..hehe
      terima kasih :)
      akan terus berkongsi perkara yg bermanfaat buat semua

      Delete
  8. Tahniah. fuh berjaya jugak akhirnya dapatkan CPUV. Teruskan berblogging. jadikan CPUV pemangkin kepada berblogging hehe

    ReplyDelete