Geramnya Baby Boy Comel

Kawan baik mommy Irra deliver baby beberapa hari lepas kat Hospital Selayang. Cuba tengok gambar adik baby ni. Ya الله geramnyaaa. Memang tak sabar nak jumpa. 


DaddyG bawa kami jalan-jalan pergi tengok adik baby semalam. Terlambat siaran sikit. 


Adik baby kuat menyusu. Setengah jam sekali bangun minum susu. Sian mama die. heheee... Mama Amrina, Tahniah dah ada sepasang hero dan heroin. 


Sempat posing ngan adik baby. Alaaa daddyG amik gambar mommy Irra pose tak cantik...Adik baby nangis cari nenen tu.. Oh adik baby pon takde nama lagi.


Adam Rayyan dan uncle Dun.


Aufiya, kakak kepada adik baby.


Ni mommy tak suka, Adam Rayyan dan Anis Insyirah taknak bagi kerjasama. Dua-dua tengok TV. Adam Rayyan dan Aufiya ni sebaya. Aufiya lahir bulan 2, Adam Rayyan lahir bulan 8.


Amboi senyum meleret Anis Insyirah.


Sudahlah diaorang tak nak bergambar, kami berdua je. Smile. 


Tahniah sekali lagi buat Amrina, Dun dan Aufiya dengan kehadiran ahli keluarga baru. Selamat berjaga malam kembali.

25 comments:

  1. Baby!!! lynn suka tgk pegang cium baby..geramnye..comel lah Kak Ira >_< ^_^ aumm! geram, huhu

    ReplyDelete
  2. Baby!!! geramnya... lynn suka pegang.cium.gomol baby..bau baby besssst! :) (k) x-) aum ..! hehe baby sume tembam2 pipinya .. sedap cubit lembut2 ni ..haha ..jhtnye lin >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi ira ni klu feeling lebih2 kat baby ni, berjangkit..huahuahuaa

      Delete
  3. comelnya adik baby. hehehe. sedap nama kakak dia. ^^,

    budak-budak kalau dah menghadap tv, apapun tak jadi. [-(

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakak dia nama penuh Nur Aufiya Hana

      Delete
  4. comelnyee baby boy tu kak ira..geramnyee... kakak aufiya pon comel.. alahai.. rase nak cium2 je baby tu.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. kak ira tengok baby kali ni, rasa takut pulak nak pgg. padahal dh 2x ada ank kecik. hehee mengada je kan

      Delete
    2. alahai kak ira.. tu pun tkot lg eh..hihi.. comel aje..huhu

      Delete
    3. hehehe...ritu ni g tgk kawan baik gak bersalin..dok pegang baby feeling habis..rupanya ada isi...takut ler..berjangkit...hehehe anis insyirah kecik g

      Delete
  5. Alahai comelnye. Tahniah untuk kawan ira

    ReplyDelete
  6. Subhanallah sihatnya baby semoga membesar dgn baik dan tahniah kpd kwn irra tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. putih lepak akak baby ni...semua part kaler putih. pink. hehehee

      Delete
  7. ayat last "Selamat berjaga malam kembali" tak tahan tu.
    Pernah la kena sekali dari 9 mlm hingga 4 pagi almira faqihah tak mau tidur nak bersembang. bila kita diam dia nangis. bila bercakap dia diam. Nasib baik sekali ja.

    Apapun seronok tengok orang ada baby. Moga menjadi anak yang soleh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhah alhamdulillah anak2 kami bukan style berjaga malam. lena ja depa masa pantang..dah besaq ja suka jaga malam..tapi dh pandai main sendiri ok la...klu baby memang nak kena jaga sma laa

      Delete
  8. comelnya baby.. nak cubit je pipi bam bam dia tu.. teringin gak nak dpt adik baby sowg..kehkeh :>)

    ReplyDelete
  9. Tahniah ....Moga baby yang lahir membesar jadi anak soleh ..Aamin aamin aamin ..

    ReplyDelete
  10. Comel2 jer semua ..Geram betul Akak tengok ..

    ReplyDelete
  11. bam bam kaknya ya... geram...haish bila ku nak tambah sorang lagi.. bila tgk org beranak jeles je.. huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. KM dah boleh tambah dah ni..zulaikha da 4 tahun..nnt zulaikha boleh jaga adik dia :D

      Delete