Entry Femes irrayyan.com

Tengok arzmoha.com up entry gini. Sifoo, irrayyan.com ikut ya. Hahaha

Sekarang rakan-rakan blogger tengok anak bertuah Adam Rayyan buat projek petang tadi.

 
Hari ni banyak tengok dua beradik sedondon in purple.


Minggu ini. Oh Oreotransformers4 Game. Dah try main belum? 


Bulan ini entry terhebat adalah segmen kad raya. Oh semua dah dapat kad raya ke?


Harap abang posmen hantar lah 64 kad raya Mommy Irra tu...

11 comments:

  1. truskan usaha,.hehhe..nsihat utk diri sndir jga.hahha

    ReplyDelete
  2. wah.. banyak tu smpai 1000 lebih views ^^,

    saya pun nak buat post macam ni lah. boleh tak ? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buat la amy. Hehe banyak ke? Ni buat semangat ke diri sendiri. Rajin2 blogging pasni. Hehe

      Delete
  3. Haa..tu dia. :) Dah terima kad raya dari mummy siang tadi. :) Thank you so much.

    ReplyDelete
  4. kan dah kata mommy pemessss... lalalala...

    ReplyDelete
  5. Tahniah... semoga terus sukses... aamiin.. :)

    ReplyDelete
  6. fuyooo..banyak view tu.. terbaekkk... :)

    ReplyDelete
  7. Dah dapat kad raya last week. Thanx tau mommy Ira. Cantik kad raya tu.

    ReplyDelete
  8. Best ke game oreotransformers tu?
    Saya ni x boleh start main..abeslah nanti.

    ReplyDelete
  9. Wow entry dia pun hebat. Tahniah
    irrayyan pun rajin up entry

    ReplyDelete