Aplikasi #4 | Pou


Yeay! Pou sekarang ni percuma di iOS. Biasanya USD1.99 kat AppStore. daddyG mana ada nak beli-beli apps. Promo free ja cepat-cepat dia download. Versi android dari dulu free. Cuma developer letak iklan la. Dah lama daddyG bookmark tunggu si Pou ni free. First time ever Pou is free for 23th and 24th July. 

Mommy Irra pon dah install Pou.

Welcome to Pou ^_^

Pou lapar

Masa untuk mandi!

Pou tidur dalam senyuman!

Game Pou ni basicly kita kena jaga virtual alien pet. Ala macam main game Tamagotchi yang femes pada penghujung 90-an dulu. Kasi Pou ni makan, cuci dia, main dengan dia dan Pou ni akan grow up. Rasa-rasa coins dah banyak boleh customize Pou ni. Tuka kaler, belikan pakaian cermin mata. Juga boleh lawat dan bermain dengan kawan-kawan.

Habis la mommy Irra pon terjebak!! sapa ada pou boleh ziarah pou mommy Irra :- pou_comelness

15 comments:

  1. dulu ika suka main game pou ni, tapi skarang dah tak main..:) best time beli mknan tu nmpak sedap, wlaupun game..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mommy irra jela ketinggalan ni..hehe

      Delete
  2. ehehee..dulu rajin gak bela pau ni..hee..rasa macam dia hidup betul2 je.. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi puasa2 ni xdak la nak main sgt..adam rayyan yg minat nak main pau

      Delete
  3. saya dulu layan gak pou. tapi lama-lama malas r.... haha.

    wah, tahniah! anis insyirah menang dapat duit raya ^^,

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2014/07/pemenang-baru-mini-giveaway-27.html

    ReplyDelete
  4. Alaaaa games mcm ni akak x layan sbb x mencabar hahsha

    ReplyDelete
  5. Setakat ni tak pernah nampak iklan kat android. best bila part ada game baru je. hehe

    ReplyDelete
  6. Ok henpon canggih saya yang ber'keypad' tak boleh install game ini. Malah tiada di dunianya. Kbai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaaa..yang penting komen kan...terima kasih meninggalkan komen di sini :p

      Delete
  7. dah masukkan :)http://syiralokman.blogspot.com/2014/07/promote-blog-julai-1.html

    ReplyDelete
  8. dulu de gak game nih tp skang dh uninstall

    ReplyDelete