Akhirnya Tercapai Hajat: IRRAYYAN.COM

Salam. Alhamdulillah. Dah 41hari berblogging. URL blog dah bertukar ke DotCom. Semoga terus bersemangat untuk sharing dan berblogging. Thank you husband merealisasikan impian berDotCom.

Ceritera Irrayyan hari ini. Adik nak dekat setahun dah. Abang nak dekat 3tahun. Semoga diberi kesihatan yang baik buat anak-anakku. Aaminn



Mommy Irra,
17/6/2014

19 comments:

  1. Assalam
    Tqqq sudi singgah kat blog akak

    ReplyDelete
    Replies
    1. و عليكم السلام. Akak jugak. Tq jalan2 singgah blog ira

      Delete
  2. tahniah nuirra. atas adamrayyan dotcom dan iklan nuffnang semoga terus mantap berblog dan berkongsi tips dan pengalaman

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pembetulan. Hihi irrayyan dot com la..terima kasih

      Delete
  3. Top Commentor sekarang ini hehe

    ReplyDelete
  4. bape bayar buat .com tu?hehe

    ReplyDelete
  5. Wah bestnya dah dah dpt dotcom! :)

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. baby comey besday 27/6 nanti..hehe
      tq anis..sama nama ngan baby

      Delete
  7. Leka dengan mainan nampaknye tu.
    Semoga mama & anak2 sihat selalu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih doktor. :)
      Semoga doktor dan keluarga sihat2 selalu jugak

      Delete
  8. Tahniah! TQ sbb sudi join segmen bloglist abe kie. link puan sudahh ada di blog list sy.

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah.. Semoga terus berjaya dlm dunia blogging.. :)

    ReplyDelete